Skip links

Lucrezi în HR sau ești interesat de legislația muncii? Rezervă-ți un loc la Conferința Națională „Legislația muncii în contextul digitalizării și globalizării”

Lucrezi în HR sau ești interesat de legislația muncii? Rezervă-ți un loc la Conferința Națională „Legislația muncii în contextul digitalizării și globalizării”

Asigură-te că ai o conexiune bună la Internet, pregătește ceaiul sau cafeaua preferată și conectează-te pe platforma ZOOM la Conferința Națională „Legislația muncii în contextul digitalizării și globalizării”, unicul eveniment național dedicat acestui domeniu organizat pentru al nouălea an consecutiv de ​​HR Portal – pionerii outsourcing-ului în Moldova.

Conferința se va desfășura pe 5 și 6 aprilie, între ora 09:00 și 14:00, și va cuprinde:

  • 10 prezentări și paneluri de discuții despre cele mai recente modificări în legislația muncii și modalitatea corectă de aplicare, studii de caz și soluții practice.
  • 4 prezentări privind proiecte de legi și modificări relevante în domeniu ca să fii pregatit de schimbări.
  • 1 panel de discuții cu 2 prezentări și perspective.

Ai minim 10 motive de ce să fii prezent:

  1. Vei avea acces la expertiza a 15 experți din diferite domenii conexe domeniului resurse umane.
  2. Vei afla explicații direct de la autorii actelor normative.
  3. Vei dezvolta competențe vaste în domeniul resurselor umane.
  4. Vei cunoaște abordări noi și multilaterale despre legislația muncii.
  5. Vei afla cum să aplici cu succes modificările ce urmează a fi operate în legislația muncii.
  6. Vei analiza studii de caz cu informații practice la care nu ai acces zi de zi.
  7. Vei câștiga noi experiențe din exemple și bune practici.
  8. Vei putea face networking cu profesioniști de calitate.
  9. Vei putea să-ți faci părerea auzită și astfel să îmbunătățești legislația muncii
  10. Vei putea câștiga premii la tombola de la finalul evenimentului.

Locurile sunt limitate – doar 100 de doritori vor avea parte de informații valoroase de la experții cu vastă experiență în domeniu. Iar ca să te convingi și mai mult că trebuie să fii unul dintre participanți, iată agenda subiectelor evenimentului:

5 aprilie: Legislația Muncii

  • Igor Ciloci, Șef adjunct direcție, MMPS: Securitatea și sănătatea în muncă în noile forme de muncă. Munca la distanță – obligația angajatului sau angajatorului, ce spune noul proiect de lege.
  • Alina Andronache, coordonatoare de proiect CPD, autoare a proiectului de lege: Salarizarea egală pentru munca egală: recomandări și instrumente. 4 dimensiuni din legislație pe care angajatorul trebuie să le respecte.
  • Ministerul Muncii, Ministerul Finanțelor: HG 743 cu privire la salarizarea angajaţilor din unităţile cu autonomie financiară: neclarități, aspecte contradictorii și dificultăți de aplicare.
  • Vadim Juravschi, Director interimar, ISM, Inspectoratul Fiscal: Noua metodologie de efectuare a controlului de stat.
  • Eduard Boișteanu, Avocat, conferențiar universitar: Regulamentul intern – devine opțional, dar ce riscuri implică lipsa acestuia pentru HR și angajator.

6 aprilie: Digitalizarea domeniului HR

  • Olga Demian, Consultant protecția datelor: Digitalizarea și globalizarea – impactul privind datele personale ale angajaților. Tendințe și proiecte noi în domeniul legislației protecției datelor.
  • Olga Demian, Consultant protecția datelor: Reguli și cerințe de protecție a datelor HR în contextul relațiilor de colaborare cu companii UE: discrepanța dintre prevederile RM și normele UE. Ce trebuie să faci la modul practic ca să corespunzi acestora.
  • Ajder Corina, Secretar de Stat, Domeniul raporturi de muncă și asigurări sociale: Vouchere pentru zilieri, registrul angajaților online: Inițiative și proiecte de modificare a legislației muncii.
  • Elena Levința-Perciun, Consultant HR, Expert sisteme de evaluare și analiză a posturilor: Cum implementăm și aplicăm corect procedura de evaluare a performanței individuale a salariatului.
  • Vera Valuța, BMA: Noi prevederi privind perfectarea permisului de muncă și angajarea străinilor. Proiectul de lege și Reforma Biroului de Migrație.

Ce spui? Suficient de captivant ca să te alături și tu?

Rezervă-ți locul, achiziționând unul din cele două pachete disponibile la prețuri promoționale, valabile până pe 25 martie. Urmărește evenimentul și pe Facebook, iar pentru orice informații suplimentare sună-ne la numărul de telefon +373 60 84 00 41.