Skip links

Outsourcing, consulting și training HR
Pachet complet de soluții în gestionarea personalului

John Doe
John Doe
Sarah Doe
John Doe
John Doe

Servicii

Outsourcing-ul gestiunii registrelor

În baza unui contract de abonament, realizăm toate funcțiile specialistului HR in domeniul outsourcing-ului evidentei de personal in Moldova. La solicitarea dvs., vom pregati si vom completa documentele privind gestionare resurselor umane conform legislației în vigoare și vă reprezentăm interesele si recomandarile noastre în cadrul controalelor de stat.

1500
dosare perfectate lunar
100%
controale cu succes
Vezi detalii

Calcul salarii (Payroll)

Departamentul nostru specializat se ocupă de calculul și administrarea integrală a salariilor angajaților companiei Dvs. Asigurăm serviciile de salarizare in Chisinau, precum și indemnizatiilor, avansurilor, premiilor, sporurilor, bonusurilor și impozitelor aferente.

40%
costuri mai mici în cazul externalizării
Vezi detalii

Protectia muncii resurselor umane

Preluăm și gestionăm integral, pe bază de abonament, in domeniul de protectia sanatatei si securitate muncii angajatilor, și medicină ocupațională. Inregistram perfectarea tuturor actelor necesare prevăzute de legislație, desfășurăm instruirea in protectia muncii resurselor umane in Moldova, asiguram securitate sanatatei la standarde înalte, evaluăm riscurile profesionale la locul de muncă. Astfel, scăpați de stres și obțineți garanții în cazul verificării organelor de control.

60
controale cu succes
480
certificate acordate
Vezi detalii

Consultanță în conducere resurselor umane

Venim în ajutorul afacerii Dvs prin expertiza echipei noastre de specialiști în HR. Vă ajutăm să proiectați, să reorganizați și să implementați strategii și politici de HR, sisteme complexe de dezvoltare și motivare a personalului, toate precedate de instrumente complexe de diagnostic.

15 ani
experiența minimă a specialiștilor
Vezi detalii

Instruire & Certificare

Doar aici găsiți gama completă de traininguri, conferințe, cursuri de formare continuă în HR, avizate la nivel oficial și livrate de cei mai buni experți.

32
traineri în diverse domenii de HR
705
specialiști HR instruiți anual
Vezi detalii

Crearea departamentului HR de la zero

În termene restrânse, echipa de experți HR Portal elaborează documentele-tip de resurse umane prevăzute de legislație, întocmește actele privind relațiile de muncă cu angajații și perfectează dosarele acestora. Seturile de acte sunt organizate pe mape și însoțite de explicații complexe privind administrarea ulterioară.

89%
clienți revin
7
companii în portofoliu
Vezi detalii

Restabilirea documentației HR

Perfectarea tuturor documentelor care să reflecte corect mișcările personalului companiei. Înlocuim actele incorecte cu formele prevăzute de lege. Elaborăm de la zero documentele care nu există, dar sunt o cerință obligatorie conform legii.

6
ani de expertiză
40
clienți în portofoliu
Vezi detalii

Auditul resurselor umane

Evaluarea profesionistă a documentației de resurse umane și de securitate și sănătate în muncă, cu explicarea complexă a erorilor depistate și anticiparea eventualelor sancțiuni din partea organelor statului.

2/3
clienți devin permanenți
160
proceduri efectuate
Vezi detalii

Recrutarea personalului

Oferim soluții de recrutare pe termen lung și scurt. Identificăm candidații potriviți pentru suplinirea posturilor vacante și oferim strategii complexe pentru dezvoltarea brandului de angajator și atragerea talentelor.

4
pachete
9
portaluri de joburi
Vezi detalii

De ce să alegi HR Portal

Focusare exclusivă pe HR si outsourcing-ul gestiunii registrelor

Soluții complexe și recomandari pentru orice buget

Expertiză profesionistă în legislația muncii, gestionare personalului și domeniile conexe

Specialiști și traineri de înaltă calificare cu experiență de minim 15 ani în domeniu

Garanții în cazul controalelor organelor de stat

Abordare individuală și adaptare conform necesităților clientului

Solutii potrivite pentru orice afacere

Contactează-ne

Clienții noștri

Parteneri

Testimoniale

Zilnic oferim clienților noștri servicii de calitate și soluții viabile, iar rezultatele lor vorbesc de la sine.