Skip links

 

Denegare de responsabilitate

 

Date generale

In aceasta pagina gasiti informatii despre conditiile de utilizare a site-ului www.hrportal.md denumit in continuare SITE.

Aceste conditii se aplica orcarei persoane (numita in continuare VIZITATOR) care viziteaza/acceseaza acest site, fie ca este un vizitator anonim sau un utilizator inregistrat.

Neacceptarea acestor conditii de utilizare obliga vizitatorul sa inceteze vizitarea site-ului, si a servicilor oferite de acesta. Prin servicii se inteleg toate serviciile informationale (articole, newslettere, forum etc.) cat si alte servicii care pot fi gasite pe site. Acesarea site-ului implica asadar acceptarea tuturor termenilor si conditiilor prevazute in aceasta pagina. 

Drepturi de autor si proprietate intelectuala

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de HR Portal, de partenerii sai sau de furnizorii continutului. Continutul acestui site este doar in scopul informarii si nu va fi folosit in alte scopuri. Este interzis orice alt mod de utilizare, incluzand reproducerea partiala sau integrala, modificarea, transmiterea, distribuirea, republicarea, afisarea sau expunerea  fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris cu HR Portal, partenerii sai sau furnizorii continutului. 

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea HR Portal, a partenerilor sai sau a furnizorilor continutului. Nimic din prezentul site nu poate fi interpretat ca si acordarea unor drepturi de proprietate. Compilarea (insemnand colectarea, aranjarea si asamblarea) continutului acestui site este proprietatea exclusiva a HR Portal si este protejata prin legile drepturilor de autor.  

HR Portal isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita HR Portal sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. 

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Notificare Marca Inregistrata

Toate marcile inregistrate, ale serviciilor, logo-urilor si marcilor de fabrica mentionate in acest site (numite in mod colectiv „Marci”), fie inregistrate sau nu, sunt proprietatea HR Portal sau a partenerilor acestuia si sunt supuse drepturilor de marca inregistrata. 

Limitarea raspunderii

Informatiile/datele cuprinse in aceste pagini de internet ale site-ului HR Portal au fost adaugate in scop informativ. HR Portal nu asigura garantii cu privire la acuratetea sau deplinatatea oricaror informatii continute de acest site. Informatiile cuprinse de acest website pot fi modificate de catre HR Portal in orice moment si pot fi ajustate in conformitate cu conditiile pe care HR Portal le considera relevante. 

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site, postat de HR Portal, de catre terti sau vizitatori, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii la adresa [email protected] 

Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale vizitatorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. HR Portal isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. 

Raspunderea pentru alte legaturi externe

Orice legaturi catre alte site-uri web au fost furnizate pentru ajutorul dvs. Site-urile pe care sunteti sau puteti fi transferati/redirectionati nu sunt controlate de HR Portal, care nu poate fi tinut raspunzator si nu isi asuma nicio raspundere pentru informatiile continute pe acele site-uri. Furnizarea unor link-uri (legaturi) nu constituie o aprobare sau consimtamant pentru acel site sau pentru orice produse sau servicii continute de acel site si nu va fi interpretat ca atare. 

HR Portal nu-si asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate sau alte practici ale site-urilor aflate in posesia tertilor. Sunteti incurajat sa cititi termenii si alte politici ale acestor site-uri. Prin utilizarea serviciului, sunteti de acord ca HR Portal nu va fi raspunzatoare sub nici o forma de utilizarea de catre dumneavoastra a oricarui site aflat in proprietatea unui tert.

Disponibilitatea serviciului

HR Portal isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. 

HR Portal doreste sa limiteze, in masura in care este posibil, inconvenientele cauzate de erori tehnice. Cu toate acestea, HR Portal nu poate garanta ca serviciul sau nu va fi intrerupt sau afectat in alt mod de astfel de probleme. HR Portal nu isi asuma nici o responsabilitate pentru problemele care ar putea rezulta din utilizarea acestui site sau a oricaror site-uri externe catre care are linkuri. 

HR Portal nu este raspunzator fata de vizitatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. 

HR Portal poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.