Compania “HR Portal” a lansat primul Centru de dezvoltare profesională, singura companie care oferă servicii de instruire destinate specialiștilor din domeniul resurselor umane. “HR Portal” anunță că specialiștii vor putea participa de acum încolo și la traininguri, cursuri de logistică, marketing, achiziții și event management.

new-HR-Portal-fb-cover2

În cadrul unui eveniment, echipa “HR Portal” a anunțat că își lărgește domeniul de activitate, iar invitații din domeniul resurselor umane din companiile din Moldova au avut parte de o prezentare amplă a Centrului de dezvoltare profesională cu noi direcții de activitate.

„Scopul acestui eveniment este să le comunicăm clienților, partenerilor noștri și tuturor celor interesați de propria dezvoltare și instruire, despre faptul că odată cu lansarea Centrului de dezvoltare profesională ne-am lărgit aria de expertiză și pot găsi în noi un partener de formare și dezvoltare nu doar în domeniul resurselor umane, dar și în alte direcții precum logistica, achiziții, event management, marketing. Și domeniile, programele de formare urmând a fi tot mai mult diversificate în continuare”, spune organizatoarea evenimentului și directoarea „HR Portal”, Cristina Fleștor.

Romanov.md (36 )

 „La eveniment au fost astăzi clienții noștri fideli, dar și manageri de resurse umane  (responsabili de dezvoltarea angajaților în cadrul companiilor) care au venit pentru prima dată să afle ce plus valoare le putem oferi angajaților și companiilor. Am reușit să le comunicăm tuturor celor prezenți beneficiile instruirii în cadrul centrului nostru, noile programe care au fost lansate sau urmează să starteze în toamnă. Iar interesul manifestat și multitudinea de întrebări din partea invitaților noștri ne confirmă succesul acestui eveniment”, a adăugat organizatoarea evenimentului, Cristina Fleștor.

 Printre participanții interesați de acest domeniu și prezenți la eveniment au fost specialiști din companii de vârf din Republica Moldova, cum ar fi Orange, Aridon, Mary Kay, Orbico. Fiecare dintre ei au găsit utilă și necesară extinderea pe domenii de dezvoltare, organizare de cursuri și workshop-uri lansată de către compania “HR Portal”.

Romanov.md (18 )Romanov.md (33 )Romanov.md (30 ) Romanov.md (31 ) Romanov.md (32 ) Romanov.md (33 ) Romanov.md (34 ) Romanov.md (35 ) Romanov.md (66 ) Romanov.md (67 ) Romanov.md (69 ) Romanov.md (40 )Romanov.md (29 )Romanov.md (53 )Romanov.md (15 ) Romanov.md (43 )Romanov.md (16 )

„Vreau să felicit organizatorii pentru inițiativă, care este oportună ținând cont de ceea ce ni se propune în prezent pe piață. Important este ca ceea ce se va livra să aibă conținut de valoare și sunt sigură că așa va fi. Mi-a plăcut ambianța și formatul întrunirii”, spune coordonatoarea recrutare, Orange Moldova, Cristina Spînu.

 „Colaborăm de mai mult timp cu compania HR Portal și mă bucur foarte mult de succesul lor. Cred că pasul pe care l-au făcut acum este unul de responsabilitate mare. În calitate de manager HR mă interesează cred că toate proiectele pe care le-au pornit, așa cum în compania noastră majoritatea angajaților sunt tineri specialiști, proaspeți absolvenți. Deci e exact ceea ce avem nevoie. Însăși evenimentul a fost informativ, organizat, discursurile la subiect. Apreciez astfel de evenimente la care vii și în 30 minute obții doza necesară de informație cu care mai apoi poți întoarce munții. Aridon cu siguranță va mai apela la serviciile HR Portal”, povestește managera Resurse Umane la Aridon, Cristina Ciobanu.

„Consider apariția unor astfel de centre de instruire și de formare continuă un element important pentru întreaga societate. În baza de date a agenției sunt peste 25 mii de șomeri, dintre care foarte mulți tineri, iar prezența unor astfel de centre le va permite să obțină competențele necesare pentru o specialitate modernă solicitată pe piața muncii și bine plătită”, declară specialistul principal al Direcției implementare politici de ocupare, ANOFM, Alina Gorschi.

 Primul curs cu noile programe lansate – Manager resurse umane, a luat start la data de 19 mai. Acest curs este adresat celor care nu au experiență sau activează de mai puțin de un an în domeniu și vor să-și dezvolte competențele și să însușească standardele domeniului. Celelalte programe urmează să debuteze în toamna acestui an. Programele de formare profesională complexă vor dura 80-120 ore. Acestea sunt proiectate după o  metodologie know-how, ce asigură însușirea întegrală a unei specialități moderne în doar 2 luni și o integrare rapidă la locul de muncă.

 Astfel participanții vor avea posibilitate să participe la vizite de lucru și workshop-uri practice în companii internaționale cu standarde înalte în aceste domenii, unde vor putea vedea în realitate bunele practici. Toate programele vor fi avizate de Ministerul Educației, astfel încât participanții cursurilor și companiile care vor angaja acești absolvenți pot fi siguri de certificarea cunoștințelor și competențelor. Trainerii implicați în livrarea programelor sunt selectați riguros și sunt lideri în domeniul său profesional, având în spate experiențe de succes și realizări remarcabile. Astfel îi veți regăsi pe Dumitru Slonovschi (director Magenta Consulting), Rodica Tataru (director general AQA Logistic&Consulting), Vitalie Belescu (director general Grada Logistic), Doina Moldovan (director Summit Events), Elena Armașu (director executiv, Bayer) Oxana Lavușchina (director resurse umane, bancă internațională) și mulți alții.

 Toate detaliile despre programele lansate le puteti gasi pe www.cursuri.hrportal.md