Suntem aici ca să vă ajutăm!

logo hrCompania HR Portal si-a propus crearea unei platforme de informare, educare si comunicare profesională, a unui mediu pentru promovarea si asimilarea performantei si bunelor practici, a inovaţiilor si serviciilor HR.

HR Portal.md fiind un centru de resurse cu cele mai recente evenimente si articole, instrumente practice si activitati de dezvoltare profesionala, si de alte servicii actuale de resurse umane.

La momentul de fata suntem unicul proiect de asemenea amploare destinat specialistilor practicieni in domeniul managementului resurselor umane; de la manageri generali si directori ai departamentelor resurse umane, manageri resurse umane, la specialisti recrutare si selectie personal, instruire si dezvoltare, inspectori cadre, iar in al doilea rind tuturor celor care au tangenta, intrun moment sau altul, cu capitalul uman, in cadrul unei organizatii, sau cei interesati de acest domeniu.

Scopul nostru este sa contribuim la eficienta organizatiei susţinuta prin profesionistii resurse umane, modelind gândirea, practicile performante şi consolidind capacitatea de management al resurselor umane, si nu in ultimul rind sa promovam o referinţă a excelenţei de nivel international în cadrul domeniului HR.

Valorile pe care le promovăm:

Inovație și actualitate 100%
Deschidere și parteneriate 100%
Experiență și profesionalism 100%

Echipa

Cristina Fleștor
Cristina FleștorTrainer, Fondator HRPortal
Manager general, „HR Portal„ SRL, Director de programe de instruire, formare în psihologie, experienta in managementul resurselor umane de 7 ani.

Dumitru Stavila
Dumitru StavilaTrainer și Expert
Inspector general de stat, Inspectoratul de stat al muncii, mun. Chisinau. Expert in cadrul cursului de specializare ”Specialist resurse umane”.

Olga Catan
Olga CatanTrainer
Formator in cadrul cursului de specializare”Specialist resurse umane”, consultant superior in proiectele de restabilire si audit a documentatiei de resurse umane și in proiectele de consultanta privind administrarea personalului. Experienta de 20 de ani in gestionarea resurselor umane.

Nicolai Romandaș
Nicolai RomandașTrainer și Expert
Sef catedra Dreptul muncii, USM, Dr. in drept, profesor. Expert in cadrul cursului de specializare ”Specialist resurse umane”.

Ina Lupasciuc
Ina LupasciucTrainer și Expert
 Specialist principal, secția Completare , Arhive Departamentale și Lucrări de Secretariat, Arhiva Națională a RM. Expert în cadrul cursului de specializare”Specialist resurse umane” și în proiectele privind arhivarea documentației.

Oksana Kondratenco
Oksana KondratencoTrainer (Kiev)
 Lector Universitatea din Varșovia, Dr. în psihologie, deținătoare a certificării superioare în managementul HR conferit de ”EU-Centre”, directorul companiei de consultanță ”HR-Practice” Kiev, Ukraina. Trainer în cadrul cursurilor de precertificare în HR. 

Ticu Constantin
Ticu ConstantinTrainer și Expert (Iași)
Profesor universitar in cadrul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, Expert consultant in domenii de expertiza precum analiza climatului organizational, selectia psihologica  a candidatilor/personalului, evaluarea performantei angajatilor, etc. Formator acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania, autor a multiple publicatii.

Adriana Costea
Adriana CosteaTrainer (București)
Trainer ”Extreme training” si ”X-level” Romania, formator acreditat, experiența de 7 ani in livrarea sesiunilor de training.  Trainer in cadrul cursurilor de formare al trainerilor.

Igor Ciloci
Igor CilociTrainer
Directorul adjunct al Inspectoratului de Stat al Muncii. Formator în cadrul Cursului de instruire ”Securitatea și sănătatea în muncă nivelul I de instruire”.

Clienți și Parteneri