Centrul de Instruire şi Consultanţă în Afaceri al Academiei de Studii Economice din Moldova MACIP şi-a sărbătorit Jubileul de 20 de ani de activitate pe piața serviciilor de instruire și consultanță din Republica Moldova. Organizaţia a decis să pună în evidenţă acest frumos eveniment printr-o masă rotundă care a întrunit ambasadori, profesori, numeroşi experţi în domeniu şi alte persoane interesate.

Masa rotundă cu tematica “Suport inteligent oferit de business provideri în dezvoltarea antreprenoriartului din Republica Moldova: oportunități și limite” a pus în discuţie mai multe aspecte privind suportul inovativ oferit de către MACIP pentru mediul de afaceri, necesitățile IMM-lor privind serviciile oferite de BP din Republica Moldova, dezvoltarea competenţelor antreprenoriale, provocări moderne privind consultanța în management, servicii de outsoursing în HR ş.a.

Compania HR Portal a fost invitată la acest eveniment în calitate de partener al organizaţiei MACIP privind prestarea serviciilor de instruire şi consultanţă în domeniul resurselor umane, parteneriat stabilit de aproape 2 ani.

Cristina Fleshtor, directorul HR Portal a participat la eveniment cu o prezentare a serviciilor de OUTSOURSING în HR, tematica care a trezit interesul publicului fiind apreciat ca un domeniu destul de actual şi inovativ.

La deschiderea evenimentului au venit cu mesaje de susţinere rectorul ASEM, ambasadorii Germaniei, Italiei, reprezentantul comercial al Federaţiei Rusiei în RM care au salutat activitatea instituţiei, dar şi rolul în asigurarea asistenţei privind managementul afacerilor .

Echipa Companiei HR Portal felicită călduros cu această ocazie Centrul de Instruire şi Consultanţă în Afaceri al Academiei de Studii Economice din Moldova MACIP, dorindu-le frumoase realizări, creativitate în idei, reuşite parteneriate şi multe, multe rezultate!